Behandelingen

Wij laten je stralen

Behandelingen en tarieven

Wij bieden verschillende behandelingen aan. Eén ding kunnen we je beloven; ons ervaren team wil altijd het beste voor de klant en helpt je met heel veel plezier. Heb je een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies!

DAMES

Wassen knippen blowdry
€39,50
Wassen knippen föhnen (Kort haar)
€49,50
Curlsys knippen kort/halflang haar
€72,50
Curlsys knippen lang haar
€85,00

Heren

Wassen knippen drogen
€25,50
Wassen knippen drogen met baard
€36,50

Kinderen

Knippen t/m 12 jaar
€22,00

Specialiteiten

Voor overige behandelingen en prijzen kunt u telefonisch contact opnemen.

Onze kapsters

MAKEN DROMEN WAAR

Laat ons jouw wensen weten

Specialiteiten

Onze kapsters zijn gespecialiseerd in verschillende technieken, hieronder volgen enkele voorbeelden.
Wil je meer informatie? Wij adviseren je graag!

Curlys Krulknippen®

Welcome to the world of curly hair!

Welkom in de wereld van krullend haar! Bij Esther Hairfashion begrijpen we dat het stylen van krullend haar anders is dan het stylen van steil haar. Daarom zijn we trots om de revolutionaire McLean CURLSYS®️ krullen kniptechniek aan te bieden, die geschikt is voor alle soorten krullen, van afro-kroes tot zachte golven.

De CURLSYS®️ techniek biedt niet alleen variaties voor krullend haar, maar biedt ook opties voor steil haar om beweging, volume en gerichte “swing” toe te voegen. Onze stylisten zijn speciaal opgeleid in de CURLSYS®️ techniek en hebben jarenlange ervaring met alle soorten krullen.

Kom langs bij Esther Hairfashion en laat ons mooie krullen in jouw haar creëren! Bekijk de voor- en na-foto’s om de transformatie zelf te zien.

Krulknippen voorKrulknippen na
Esther Hairfashion - Great lengths - BeforeEsther Hairfashion - Great lengths - After

Great Lenghts extensions

Haarverlening en volume vergroting

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, in combinatie met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting.

Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.

Esther Hairfashion - Great lengths - BeforeEsther Hairfashion - Great lengths - After

Keratine behandeling

Pluisvrij, glanzend en makkelijk handelbaar haar!

De keratinebehandeling van Goldwell is een salonbehandeling die gericht is op het herstellen en versterken van beschadigd haar. Keratine is een eiwit dat van nature in het haar aanwezig is en verantwoordelijk is voor de stevigheid en structuur ervan. Deze behandeling maakt gebruik van een speciale formule die rijk is aan keratine om het haar te herstellen en te revitaliseren.

De behandeling begint met het wassen van het haar met een speciale reinigende shampoo om eventuele resten van stylingproducten en andere onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt het haar zorgvuldig gedroogd met een handdoek. Daarna wordt de keratinebehandeling aangebracht op het haar, van de wortels tot de punten. De formule dringt diep door in het haar en vult eventuele beschadigingen en poreuze plekken binnen in het haar op. Dit helpt om de haarschubben te sluiten en het haaroppervlak gladder te maken. Nadat de keratinebehandeling gelijkmatig op het haar is aangebracht, wordt het haar verhit met behulp van een föhn of een speciale warmtebron, wat helpt om de keratine in het haar te activeren en te laten binden. Na het inwerken van de keratinebehandeling wordt het haar grondig uitgespoeld en vervolgens zorgvuldig geföhnd en gestyled. Na de keratinebehandeling heb je 3 à 4 maanden gladder, rustiger, sterker en gezonder haar met verminderde pluis en verbeterde handelbaarheid.

Heb je vragen over deze behandeling neem dan contact op met de salon of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Esther Hairfashion - Keratine - beforeEsther Hairfashion - Keratine - After