Esther Hairfashion, gevestigd aan Plantenstraat 2a • 7001 EZ • Doetinchem,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.estherhairfashion.nl
Plantenstraat 2a
7001 EZ • Doetinchem +31 314 34 41 11

E. Jansen is de Functionaris Gegevensbescherming van Esther Hairfashion Zij is te bereiken via info<@>estherhairfashion.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Esther Hairfashion verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info<@>estherhairfashion.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Esther Hairfashion verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Esther Hairfashion verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Esther Hairfashion neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Esther Hairfashion) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Esther Hairfashion bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieėn) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > voor onbepaalde tijd  > voor ons klantenbestand
Personalia > voor onbepaalde tijd > voor ons klantenbestandeden
Adres > voor onbepaalde tijd > voor ons klantenbestand

Delen van persoonsgegevens met derden
Esther Hairfashion verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Esther Hairfashion gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info<@>estherhairfashion.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Esther Hairfashion zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Esther Hairfashion wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Esther Hairfashion neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info<@>estherhairfashion.nl 

  [ Home ] [ Contact ] [ Facebook ] [ Twitter ] [ Pinterest ]

 
Openingstijden Doetinchem
Maandag 12:00 - 18:00    Plantenstraat 2a
7001 EZ
Dinsdag 09:00 - 18:00  
Woensdag 09:00 - 18:00     0314 - 34 41 11
Donderdag 09:00 - 18:00   Online een afspraak maken
Vrijdag 09:00 - 20:00  
Zaterdag 08:00 - 16:00   routebeschrijving

Openingstijden Hummelo
Maandag

gesloten

    Dorpsstraat 18
6999 AD
Dinsdag 08:30 - 17:30  
Woensdag 08:30 - 14:00     0314 - 38 13 07
Donderdag 08:30 - 19:00   Online een afspraak maken
Vrijdag 08:30 - 19:00  
Zaterdag 08:00 - 14:00   routebeschrijving
DISCLAIMER